Hvem kan deltage

Kurserne på Rude Akademi henvender sig til læger og sygeplejersker med ønsket om at arbejde i den kosmetiske branche.
Kurset er oplagt ved ønsket om at starte en selvstændig klinik, da det klæder dig på til at håndtere de krav og regler, som eksisterer i branchen. Ligeledes er kurset oplagt som reference ved jobsøgning i den kosmetiske verden. Søger du ansættelse hos en klinik eller et privathospital, vil kurset sætte dig langt foran dine mod-kandidater. Ansættelsesstedet kan sætte dig i arbejde med det samme, og derfor vil du være på lige fod med de få, som allerede har erfaring.

 

Kan jeg deltage, hvis jeg hverken er læge eller sygeplejerske?

Som udgangspunkt er alle velkomne til at tage kurser på Rude Akademi. Dog er der ingen garanti for en registrering som kosmetisk behandler hos Sundhedsstyrelsen, hvis ikke du har en baggrund som læge eller sygeplejerske.
Har du en anden relevant uddannelse som tandlæge, kosmetiker eller kosmetolog og har stor erfaring med at behandle, vil Sundhedsstyrelsen muligvis give dig en sær-godkendelse. Sær-godkendelser sker individuelt og kan først vurderes efter kurset, når vi ansøger om at registere dig.
Vurderingen foretages af fagfolk hos Sundhedsstyrelsen, og vi kan derfor ikke rådgive dig. Vi foreslår, at du kontakter Sundhedsstyrelsen og forhører dig om dine muligheder, før du tilmelder dig.